Politica de confidentialitate

Aceasta politica are scopul de a informa Utilizatorul despre datele cu caracter personal pe care le putem colecta prin intermediul website-ului si modul in care putem utiliza aceste date. De asemenea, va vom prezenta si drepturile pe care le aveti in calitate de Utilizator, conform Regulamentului GDPR. S.C. Aduro Impex S.R.L. va culege numai informatii pe care Utilizatorul le ofera voluntar.

 

Website-ul www.aduro.ro este administrat de catre SC Aduro Impex SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Str. Witting, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti,  inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/3644/2012, CIF: RO20589840.

 

Context legislativ

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Regulamentul GDPR il puteti accesa la urmatorul link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO

 

Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator la adresa office@aduro.ro, adresa de mail prezenta pe site-ul www.aduro.ro . De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de catre S.C. Aduro Impex S.R.L. in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon, la numarul de contact existent pe site. In cadrul website-ului nu se colecteaza date cu caracter personal, prin formulare de contact, formular de comanda sau alte modalitati de obtinere a datelor cu caracter personal ale vizitatorilor.

 

Preluarea si prelucrarea anonima a datelor

Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale (prin intermediul cookie-urilor), precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal

S.C. Aduro Impex S.R.L. colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date cu caracter personal unor entitati din Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Drepturi

Regulamentul GDPR ofera utilizatorului anumite drepturi. In cele ce urmeaza va vom prezenta si explica drepturile dumneavoastra in calitate de Utilizator:

  • Informare si Acces: Utilizatorul are dreptul de a se informa, la cerere, daca datele sale cu caracter personal sunt prelucrate de catre SC Aduro Impex SRL prin intermediul website-ului aduro.ro. In cazul in care datele sale sunt prelucrare, utilizatorul are dreptul de a solicita accesarea acestora.
  • Rectificare: Utilizatorul poate solicita actualizarea si rectificarea datelor sale cu caracter personal si poate completa datele incomplete atunci cand considera necesar.
  • Stergere (dreptul de “a fi uitat”): Utilizatorul are dreptul de a cere stergerea datelor sale cu caracter personal, in conditiile legii.
  • Restrictionare: Utilizatorul are dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal. In urma acestui lucru, datele pot fi marcate si prelucrate de catre SC Aduro Impex SRL doar in anumite scopuri.
  • Retragerea consimtamantului: Utilizatorul are dreptul de a-si retrage consimtamantul in orice moment pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal.
  • Portabilitate: Utilizatorul are dreptul de a solicita portabilitatea datelor sale cu caracter personal furnizate, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate. Utilizatorul are dreptul de a furniza aceste date catre alte entitati, fara obiectii din partea SC Aduro Impex SRL.
  • Opozitie: Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment fata de prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre SC Aduro Impex SRL.
  • Dreptul de a depunde plangere: Utilizatorul are dreptul de a depune o plangere catre SC Aduro Impex SRL sau catre autoritatea competenta privind protectia datelor: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Cookie-uri

Dorim sa va informam ca acest website utilizeaza cookie-uri de functionalitate, pentru o mai buna functionare a website-ului si pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra online.

Cookie-urile sunt mici fisiere cu date pe care un website il salveaza in dispozitivul pe care il utilizati atunci cand il vizitati. Prin cookie-uri website-ul memoreaza actiunile si preferintele dumneavoastra (limba, dimensiunea caracterelor sau alte preferinte de afisare) pe o perioada de timp ce difera in functie de cookie-ul utilizat.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Pentru mai multe detalii, va rugam accesat Politica de utilizare cookies.

 

Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la office@aduro.ro